You are here:

              

                                                                                                               

 

 

 

Blasi i Rabassa, R; Ricart, Enric C. (1957): Goigs en lloança de Santa Maria de Vallbona que sota l'advocació del Claustre. Es venera en el Reial Monestir Cisterc de Vallbona de les Monges. [S.l.: s.n.].

 

Bonales Cortés, Jacinto (2011): Història de Vallbona i de la vila de Montesquiu. Un territori i un poble a redós del monestir. 1a ed. Vallbona de les Monges, Lleida: Ajuntament de Vallbona de les Monges; Institut d'Estudis Ilerdencs. Fundació Pública de la Diputació de Lleida; Diputació de Lleida (Viles i ciutats, 37).

 

Cusó i Serra, Marta (2008): Un Monestir cistercenc femení durant el primer segle borbònic espanyol. Santa María de Vallbona (1701-1802).

 

El monestir cistercenc de Vallbona de les Monges. Patrimoni de Catalunya-78 (1994): Espais: revista del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

 

Gonzalbo i Bou, Gener (2003): Breu historia del Monestir de Vallbona. Barcelona: R. Dalmau (Episodis de la historia, 1).

 

Herruzo, Maribel; Bayés, Pilarín (2008): Petita història del Monestir de Vallbona. 1ª ed. Barcelona: Mediterrània (Petites històries dels nostres símbols, 248).

 

Josep Joan Piquer I Jover (1990): Abaciologi de Vallbona. Història del Monestir 1153/1990. 2. ed. Vallbona de les Monges: Fundaciò d'Història I Art Roger de Belfort.

 

Marín, Iñaki (DL 1994): Monasterio de Santa María de Vallbona. Monestir de Santa Maria de Vallbona. Barcelona: Freelance Vídeo.

 

Navascués, Isabel; Bello i Gener Gonzalvo, Carme (Hg.) (1992): Inventari de l'arxiu del monestir de Santa Maria de Vallbona. Barcelona: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Col¨lecció Catàlegs-inventaris d'arxius eclesiàstics de Catalunya).

 

Petit Bordes, Núria (2001): Estudi de les fonts documentals que informen sobre els orígens, la fundació i els primers temps del monestir cistercenc de Vallbona. [Tàrrega: Museu Comarcal de l'Urgell; Arxiu Històric Comarcal de Tàrrega.

 

Piquer i Jover, Josep Joan (1974): Noms de monges i servidors del monestir de Vallbona. (segles XVI-XVII). Barcelona: Analecta Sacra Tarraconensia.

 

Piquer i Jover, Josep-Joan (1967): El Monestir cistercenc de Santa Maria de Vallbona. [Barcelona]: Centro Comarcal Leridano.

 

Rodríguez, Ricardo; Marín, Iñaki; Rodríguez, Ernesto (op. 1994): Monestir de Santa Maria de Vallbona. Barcelona: Freelance video.

 

Roquet-Jalmar i Ensesa, M. Frederica; Pont i Parareda, Josepa; Grau i Alicart, Laura (DL 2008): Trama de veus i silencis. A Vallbona no s'hi va, s'hi torna : amb motiu del 850è aniversari del Monestir de Santa Maria de Vallbona (1157-2007). 1ª ed. Vallbona de les Monges, Lleida, Vic, Barcelona: Comunitat de Santa Maria de Vallbona; Diac.

 

Sans i Trave, Josep Maria (2002): El Llibre verd del pare Jaume Pasqual. Primera història del monestir de Vallbona. Barcelona: Fundació Noguera.

 

Sans i Travé, Josep Maria (2002): Precedents i orígens del Monestir de Santa Maria de Vallbona (1154-1185). 1ª ed. Lleida: Pagès.

 

Sans i Travé, Josep Maria (2010): El monasterio de Santa María de Vallbona. Historia, monaquismo y arte. 1. ed. Lleida: Milenio.